Menu

Mogen we je aan nieuwe klanten helpen?

Het Klikt is een product van ons bedrijf Doelbewust online marketing. Wij zijn dus echte online marketing specialisten. Wil je mee klanten? Wij geloven dat online marketing net zo vanzelfsprekend moet zijn als het hebben van een website.

Met continuïteit in je online marketing kun je erop vertrouwen dat je steeds weer nieuwe klanten krijgt.

Jij kunt je focussen op je bedrijf en wij zorgen voor je nieuwe klanten. Al meer dan 15 jaar doen we dit zeer succesvol voor vele ondernemers. Bij online marketing kun je o.a. denken aan: Sociale media marketing, Zoekmachine optimalisatie (SEO), Google AdWords (adverteren via Google), Remarketing of de conversie van je website verhogen. Wat we inzetten is per klant en situatie anders. Wat voor het ene bedrijf heel goed werkt, werkt voor een ander bedrijf totaal niet.

Wat kost online marketing?

We kunnen ons voorstellen dat je dit concreet wilt weten. Maar stel je vraagt “Wat kost een auto?” dan zal het antwoord zijn “Dat ligt eraan”. Bij online marketing is dat hetzelfde. Gelukkig kunnen we deze vraag wel heel concreet voor je maken. Maar dan hebben we eerst nog een aantal vragen voor je. Bel ons op: 0318 – 240 240 voor een vrijblijvend strategiegesprek en wij maken het heel concreet voor je.